Dinamit! – Teret nyitunk! – SZINFO — Székelyudvarhelyi Információs és Tanácsadói Iroda

Dinamit! – Teret nyitunk!

  • Esemény kezdete: 2018. február 24., szombat óra: 09:00
    Esemény vége: 2018. február 24., szombat óra: 18:00
    Helyszín: Marosvásárhely, Kultúrpalota

Újra robban a Dinamit!

Időpont: 2018. február 24.
Helyszín: Marosvásárhely, Kultúrpalota

Második alkalommal szervezzük meg a Dinamit! – Teret nyitunk motivációs napot, 2018. február 24-én a marosvásárhelyi Kultúrpalotában.

A márciusi rendezvényünk és a novemberi Dinamit! Turné bebizonyította, Erdélyben rengeteg a sikeres fiatal. Ezért továbbra is szeretnénk nekik lehetőséget adni a bemutatkozásra és arra, hogy történeteikkel másokat is motiválni tudjanak.

„A márciusi Dinamit után egy nyolcadikos székelykeresztúri diáknak sikerült segíteni a döntésében. Két iskola közül akart választani, a rendezvény után a szakácsszakma mellett tette le voksát, és szeptemberben már Kolozsváron kezdte a szakácsiskolát.” – Jakab Mózes, korábbi előadó nyilatkozta az Udvarhelyi Híradónak

  1. decemberében létrehoztuk a Dinamit! tudástár Youtubecsatornát (https://goo.gl/2iardk), ahol az eddigi meghívottjaink teljes előadásai tekinthetők meg.

A rendezvény továbbra is ingyenes, a részletes programért, az idei előadó listáért és további információkért kövessetek minket Facebookon (https://www.facebook.com/MITESEK) és Instagramon (https://www.instagram.com/magyarifjusagitanacs/).

Addig is a következő linken regisztrálhattok:
https://mit21.typeform.com/to/J0DkcT